Kultúra

Pokračovanie seriálu How I Met Your Mother: Hlavnú úlohu si zahrá Hilary Duff

Ak patríte medzi milovníkov komediálnych seriálov, určite si spomeniete na dnes už legendárny sitcom How I Met You Mother. Sedem rokov od premiéry záverečnej epizódy sa na obrazovky dostáva úplne nový seriál, ktorý vznikol práve na motívy tohto fenoménu. Hlavnou hviezdou je americká herečka Hilary Duff.

Ak vám názov seriálu How I Met Your Father príde povedomý, nie je to žiadna náhoda. Jeho tvorcovia sa totiž rozhodli inšpirovať seriálom, ktorý sa v rokoch 2005 – 2014 dočkal 9 sérií. Úplne nové príbehy 10-dielnej série pod názvom How I Met Your Father okomentovali aj tvorcovia pôvodnej predlohy. „Deti, poviem vám neuveriteľný príbeh: Je to príbeh o tom, ako dvaja spisovatelia mali to šťastie, že mohli robiť svoj vysnívaný televízny program 9 sezón a teraz predať pochodeň novému autorskému tímu s vlastný príbehom o tom, ako som spoznala tvojho otca.“

Pilotný diel tohto seriálu mala na starosti Pamela Fryman, ktorá režírovala tiež 196 z 208 epizód pôvodnej série Ako som poznal vašu matku. Zaujímavosťou je, že seriál s podobným názvom How I Met Your Dad vznikol už v roku 2014, no po prvej epizóde dostal stopku a napokon bol zrušený. Hlavnú úlohu si vtedy mala zahrať Greta Gerwig.

Prerábka seriálového hitu

Pokračovania seriálových hitov z minulých rokov sa v súčasnosti tešia veľkému úspechu. Na televízne obrazovky sa po rokoch vrátili hrdinky seriálového Sexu v meste a tie mladšie ročníky tento rok určite poteší návrat Pretty Little Liars.

Spomínaný Sex v meste si svoju premiéru odbil ešte v závere minulého roku, no reakcie fanúšikov sú zmiešané. Najviac kritizovaný je fakt, akým tvorcovia zo seriálu vyradili postavu Samanthy, ktorú si v pôvodnej sérii zahrala Kim Cattrall. Tú však získali tvorcovia seriálu How I Met Your Father, v ktorej má Kim na starosti veľmi dôležitú úlohu rozprávača celého príbehu. Kim totiž stvárňuje staršiu verziu Sophie.

Najdôležitejšiu úlohu v tomto spin-offe z pohľadu matky získala sympatická Hilary Duff. Tá si totiž zahrá mladšiu verziu Sophie. „Sophie hľadá pozitíva. Nie je ešte úplne stotožnená sama so sebou a to je dôvod toho, prečo stále nenašla toho pravého. Ale stále to skúša a to sa mi na nej páči. Je tažké stále to skúšať, najmä v láske. Svoj život veľmi nerieši, ale má sebaúctu a neuspokojí sa s ničím zlým,“ prezradila Hilary v rozhovore pre americký Cosmopolitan.

Paradoxom je, že Hilary pôvodnú sériu celú nikdy nevidela a možno aj to jej k získaniu úlohy pomohlo. „Nesledovala som to ako niektorí zarytí fanúšikovia, ale tie postavy poznám. Rozhodla som sa, že to znova pozerať nebudem, nechcem, aby som zbytočne bola nútená snažiť sa to napodobniť, pretože toto je do istej miery úplne iný seriál. Myslím, že scenáristi našej šou odviedli skvelú prácu a vložili do nej časti, ktoré nadchnú aj fanúšikov, ktorí milujú originál.“ Pred kamerou sa dočkáme tiež hercov ako Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma a Josh Peck.

Odkiaľ prišla Hilary Duff?

Tento rok oslávi Hilary Duff svoje 35. narodeniny. Aj keď nikdy nepatrila medzi áčkové herecké hviezdy, v jej biografii nájdeme niekoľko míľnikov. Svoju kariéru odštartovala v roku 1998, kedy si zahrala hlavú postav vo filme Casper a Wendy. Zlom však prišiel v rok 2001, kedy Hilary vyhrala konkurz do seriálového hitu na Lizzie McGuire.

V posledných rokoch na seba 3-násobná mamička upozornila najmä vďaka seriálovému hitu Younger od producentov Sexu v meste. Ten sa dočkal 7 sérií a blondínku po rokoch v úzadí opäť vystrelil do pozornosti televíznych aj filmových producentov.

Hilary Duff sa v minulosti preslávila aj ako speváčka. Svoj piaty štúdiový album Breathe In. Breathe Out. vydala po dlhej hudobnej pauze v roku 2015. Najväčšiu pozornosť zaznamenali skladby Chasing The Sun a Sparks, ktoré sa dostali aj do prestížneho hudobného rebríčka Billboard Hot 100.

„Tá skladba ma prenasleduje, pretože ju niekto ukázal mojej trojročnej dcére. Nasadáme do auta a ja musím počúvať svoju vlastnú hudbu. Zakaždým, keď to pred príchodom do jej škôlky stíšim, tak sa ma spýta, prečo to vypínam. A ja jej na to vždy poviem, že je to trápne. Momentálne na novej hudbe nepracujem, ale s manželom som sa už bavila o tom, že zájdem do štúdia. Naozaj chcem, ale potrebujem čas na to, aby som zistila čo chcem povedať, akú hudbu chcem robiť a pre koho má byť určená. Chcem ľudom dať to, čo očakávajú, no zároveň chcem, aby to bolo autentické voči tomu, kým som dnes. A to je veľmi komplikované,“ priznala Duff.

Zdroj: https://www.aktuality.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com