Šport

ATP Viedeň: Draper nedal v súboji o finále Musettimu šancu, vo finále ho vyzve Chačanov

Americký tenista Ben Shelton sa stal prvým finalisdtom dvojhry na halovom turnaji ATP v Bazileji. V semifinále v pozícii nasadenej šestky vyradil sedmičku „pavúka“ Francúza Arthura Filsa 6:3, 7:6 (9).

Srbská tenistka Olga Danilovičová a Američanka Caroline Dolehideová sa stretnú vo finále dvojhry na turnaji WTA v čínskom Kuang-čou. Danilovičová viedla v semifinále nad najvyššie nasadenou Kateřinou Siniakovou 4:6, 6:4, 4:3, keď Češka zápas skrečovala. Dolehideová zdolala Talianku Luciu Bronzettiovú po trojsetovom boji 6:3, 3:6, 7:6 (9).

Čínska tenistka Čeng Čchin-wen sa prebojovala do finále dvojhry na turnaji WTA 500 v Tokiu. V pozícii nasadenej jednotky zdolala v semifinále šestku „pavúka“ Rusku Dianu Šnajderovú 7:6 (5), 6:3.

Americký tenista Ben Shelton sa prebojoval do semifinále dvojhry na halovom turnaji ATP 500 v Bazileji. Vo štvrťfinále v pozícii turnajovej šestky vyradil najvyššie nasadeného Rusa Andreja Rubľova v troch setoch 7:5, 6:7 (3), 6:4.

Nemecký tenista Alexander Zverev sa s halovým turnajom ATP vo Viedni rozlúčil vo štvrťfinále dvojhry. Najvyššie nasadený hráč prehral v piatok so šestkou „pavúka“ Lorenzom Musettim po trojsetovom boji 6:2, 6:7 (5) a 4:6.

Český tenista Jakub Menšík sa sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na halovom turnaji ATP vo Viedni. V dueli 2. kola zdolal Miomira Kecmanoviča zo Srbska 6:3, 7:6 (7). O prekvapenie sa postaral Menšíkov krajan Tomáš Macháč, ktorý vyradil tretieho nasadeného Grigora Dimitrova z Bulharska 6:7 (5), 6:4 a 6:3.

Grécky tenista Stephanos Tsitsipas postúpil do štvrťfinále dvojhry na halovom turnaji ATP 500 v Bazileji. V 2. kole vyradil ako tretí nasadený Botica van de Zandschulpa z Holandska v dvoch setoch 7:6 a 7:5.

Päťnásobnú grandslamovú šampiónku Mariu Šarapovovú a americké dvojičky Boba a Mikea Bryanovcov na budúci rok uvedú do Medzinárodnej tenisovej siene slávy. Vo štvrtok o tom informovali organizátori. Slávnostná udalosť sa uskutoční 23. augusta v sídel siene v americkom Newporte.

Aktuality.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com