Šport

Bayern zdemoloval Stuttgart, vďaka hetriku Kanea sa vyšvihol na čelo tabuľky

Futbalisti Bayernu Mníchov zostali aj po 7. kole nemeckej Bundesligy na čele tabuľky o skóre pred Lipskom. V sobotňajšom zápase zdolali Stuttgart hladko 4:0 aj vďaka hetriku Harryho Kanea.

Bayern počas celého priebehu diktoval tempo hry, no až po zmene strán dominoval. Súperovi dovolil iba jedinú strelu na bránu. Kane otvoril skóre v 57. minúte, o tri neskôr pridal druhý a v 80. minúte aj tretí gól. Na 4:0 upravil minútu pred koncom riadneho času Kingsley Coman.        

Futbalisti Lipska zvíťazili v Mainzi 2:0 a sú na druhom mieste. Ich góly strelili už v prvom polčase Xavi Simons a kapitán Willi Orbán. Lipsko, ktoré v tejto sezóne ešte neprehralo (5-2-0) má na konte 17 bodov, o dva viac ako tretí Freiburg.

Futbalisti SC taktiež vyhrali, na domácej pôde zdolali Augsburg 3:1 vďaka trom gólom v rozpätí 34 až 45.+1 minúty. Leverkusen zdolal Frankfurt 2:1 a svojho súpera preskočil na štvrté miesto. Brankár domácich Lukáš Hradecký sa stal prvým zahraničným brankárom, ktorý odchytal v Bundeslige 300 zápasov. Bratislavský rodák s fínskym občianstvom má v najvyššej nemeckej súťaži na konte 101 štartov za Frankfurt a 199 za Leverkusen.

Hráči Hoffenheimu vyhrali doma nad Bochumom 3:1 a dosiahli druhé víťazstvo v sezóne. Hostia majú na konte len jeden bod a figurujú na poslednom mieste, v ich drese chýbal pre zranenie slovenský reprezentant Matúš Bero.

Zdroj: Aktuality.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com