Slovensko

Andrej Danko terčom NECHUTNEJ vyhrážky: Hrôza, čo šéf národniarov našiel na vlastnej záhrade!

Ani po májovom atentáte na premiéra Roberta Fica sa situácia na domácej politickej scéne neupokojila. Koaliční aj opoziční politici čelia naďalej rôznym vyhrážkam. Najčastejšie sa tak deje na sociálnych sieťach, ale aj vo vzájomných slovných súbojoch.

Neslušnosť a urážky sú bežné aj na pôde parlamentu, ale aj pri kontakte s fanúšikmi alebo oponentami. Niektoré však už prekračujú hranice únosnosti. Terčom takejto vyhrážky sa nedávno stal aj predseda SNS Andrej Danko. Keď sme politika oslovili s otázkou, akej najhoršej vyhrážke čelili vo svojej politickej kariére, jeho odpoveď zamrazila. 

“V záhrade som si našiel pozdrav, odrezanú bravčovú hlavu v igelitke,” prezradil pre Nový Čas a ako dôkaz ukázal fotografie. Ako dodal, tieto odkazy mu nepripadajú smiešne a v kontexte májových udalostí sa cez takéto odkazy jednoducho nedokáže preniesť. “Verím, že ten, kto mi dal tento odkaz, nemieni v týchto vyhrážkach pokračovať. V posledných troch mesiacoch sa situácie s vyhrážkami opakujú,” upozornil šéf národniarov.

O náleze informoval aj políciu. Väzobnému stíhaniu čelil podľa jeho slov aj človek, ktorý sa mu vyhrážal zastrelením. “Je mi veľmi ľúto, že tí, ktorí nesúhlasia s našimi názormi, sú schopní prejsť do fyzických vyhrážok alebo útokov. Dúfam, že situácia sa upokojí a naši oponenti budú vedieť argumentovať, ale nie vyhrážkami,” vyslovil prianie predseda SNS. 

Zdroj: cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com