Komentáre

Komentár Petra Bárdyho: Putinov užitočný Fico

Robert Fico ďalej pokračuje v snahe deštruovať Slovensko.

Asi pred štyrmi mesiacmi Robert Fico blúznil, že prezidentka Zuzana Čaputová je zahraničnou agentkou, ktorá dostala úlohu podržať vládu až do konca volebného obdobia. Predseda Smeru si osvojil slovník svojho straníckeho propagandistu a notorického klamára šíriaceho tony nenávistných prejavov Ľuboša Blahu.

Fico sa svojimi výrokmi prepadol do septiku, kde si môžu uznanlivo potriasať rukou s prokremeľskými užitočnými idiotmi, agentmi, extrémistami, ktorí sa do politického života dostali cez fašistickú stranu, s Putinovou piatou kolónou, ktorá hlása statusy znejúce ako vlastenecké heslá, ale v skutočnosti smerujú k oslabeniu Slovenska vo vzťahu k našim prirodzeným a hodnotovým spojencom.

Inak sa nedá čítať ani jeho ostatná aktivita, keď požiadal o informácie o počtoch armádneho vybavenia Ozbrojených síl SR poslaných na Ukrajinu. Fico, ktorý predsedá strane spochybňujúcej legimítnosť ukrajinskej obrany pred agresiou Ruskej federácie, sa chce dostať k pomerne citlivým číslam. Ak ich ozbrojené sily alebo ministerstvo obrany Ficovi predsa len pošlú, do kópie mailu rovno môžu dať ruskú ambasádu.

Asi taká je dôveryhodnosť a reputácia človeka, ktorý v roku 2015 hovoril, že nikdy nepôjdeme proti jednote EÚ a NATO.

Fico spochybňuje našu armádu, ktorú obviňuje z úmyselného znižovania bojaschopnosti. Ďalší nezmysel. Ako členská krajina NATO máme silnú podporu spojencov, ktorá sa ukázala od prvých dní ruskej okupačnej vojny na Ukrajine.

Aliancia u nás zriadila mnohonárodnú bojovú skupinu, ktorú vedie Česko. Svojich vojakov a techniku do nej dali okrem nich Nemecko, Slovensko, Poľsko, Slovinsko, USA a Holandsko. Rozbehla sa odkladaná obmena našej armádnej techniky.

Sme súčasťou silného obranného bloku a podľa náčelníka generálneho štábu Daniela Zmeka sú naše ozbrojené sily momentálne v najlepšom stave operačnej pripravenosti vo svojej histórii: „Akékoľvek spochybňovanie našej pripravenosti plniť naše hlavné poslanie je kontraproduktívne a ohrozuje stabilitu jedného zo základných pilierov našej štátnosti.“

Bodka. Presne o toto ide.

Fico sa snaží búrať zvnútra štátu jeden z jeho pilierov. Potvrdzuje sa, že počas jeho vlád riadili políciu a bezpečnostné zložky bödörovci, mafiáni mali kúpených sudcov, štátne zákazky a eurofondy slúžili ako peňaženky oligarchov a našich ľudí. No a dnes chce pokračovať v rozklade štátu spochybňovaním ozbrojených síl.

Nie Zuzana Čaputová, ale Robert Fico sa správa ako agent cudzej mocnosti, ktorý tu vykonáva diverznú, podvratnú činnosť. A to len preto, aby sa zachránil.

Zdroj: https://www.aktuality.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com