Šport

Ukrajinský boxer je pred titulovým zápasom v skvelej nálade: Počas tlačovky predviedol poriadnu šou!

Už počas tohto víkendu na seba v Saudskej Arábii narazia Oleksandr Usyk (35) a Anthony Joshua (32). Bojovať budú o tituly štyroch rôznych organizácii, ktoré drží práve ukrajinský boxer. Ten mal už pred staredownom vynikajúcu náladu, keď prišiel v kroji a následnej pridal aj umeleckú vsuvku.

Oleksandr Usyk si za posledný rok preskákal viacerými turbulentnými obdobiami. Najskôr pred domácim publikom porazil Anthonyho Joshuu a získal tak niekoľko titulov rôznych boxerských organizácii. Následne v jeho vlasti vypukla vojna a v prvých dňoch musel bojovať. Potom sa však vydal do Česka, kde pokračoval v tvrdej príprave na obhajobu. 

Jeho súperom bude druhýkrát po sebe britský zápasník Anthony Joshua. Počas stredy sa uskutočnil staredown a tlačová konferencia, kde to Usyk poriadne roztočil. Do sály napochodoval v kroji a takisto predviedol aj svoje spevácké schopnosti.

Na počesť rodnej krajiny zaspieval pesničku Oy U Luzi Chervona Kalyna, ktorá vzdáve hold Ukrajine a vyzdvihuje ju. Po vpadnutí ruských vojsk sa folklórna skladba stala hitom internetu, no a teraz s ňou prišiel práve Usyk, ktorý je jedným z najznámejších ukrajinských športovcov. 

Zdroj: https://www.cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com