Svet

Priznal Putin zdravotné PROBLÉMY? Jeho vyhlásenie vyvolalo množstvo špekulácií! Peskov stroho reaguje

Kremeľ bol nútený urýchlene vydať vyhlásenie! Na verejnosti sa totiž objavili špekulácie o zdraví ruského prezidenta kvôli jeho vyhláseniu v televízii. Ako to teda je?

Ruský líder nedávno vystúpil v televízii spolu s ministrom zdravotníctva Michailom Muraškom. Cieľom ich rozhovoru bolo povzbudiť občanov, aby sa nechali očkovať proti chrípke. Putin v rozhovore okrem iného povedal: „Lekári v Ústrednej klinickej nemocnici, kde podstupujem najrôznejšie pravidelné vyšetrenia, mi tiež odporúčajú dať sa zaočkovať liekmi domácej výroby.”

Iba toto jedno vyhlásenie stačilo na to, aby sa vynorili ďalšie špekulácie o Putinovom zdraví. Tie však jeho asistenti rýchlo potlačili. Kremeľ rýchlo vydal vyhlásenie, v ktorom poprel, že Vladimir Putin má zdravotné problémy po tom, ako priznal, že sa podrobuje pravidelným vyšetreniam v nemocnici, píše portál Metro.

Štátna tlačová agentúra TASS trvala na tom, že Putin „nemá žiadne zdravotné problémy“, keďže zdôraznila, že jeho návštevy v nemocnici boli len kvôli bežným vyšetreniam. Hovorca Dmitrij Peskov stroho povedal: „Mal na mysli bežné lekárske prehliadky.”

O Putinovom zdraví sa intenzívne špekuluje už niekoľko rokov. Tieto špekulácie dosiahli vrchol počas pandémie, keď prijal výnimočné bezpečnostné opatrenia a úradníci bežne museli podstúpiť karanténu na dva týždne alebo dlhšie predtým, ako ho videli. V tomto období sa objavil aj jeho povestný dlhý stôl – keď si nikto nesmel sadnúť do jeho blízkosti.

Objavili sa správy o tom, že neustále kašle a jeho ruky a nohy robia mimovoľné trhavé pohyby. Pri niekoľkých príležitostiach sa zdalo, že kulhá, čo vyvolalo fámy o niekoľkých druhoch rakoviny a Parkinsonovej chorobe.

Rovnako sa špekulovalo, že pravidelne cestoval v sprievode lekára, pričom mal údajne vysielať vopred nahraté stretnutia, aby sa vytvoril dojem, že aktívne pracuje. Avšak v uplynulom roku Putin pravidelne cestoval a stýkal sa s ľuďmi na oficiálnych aj neoficiálnych podujatiach. Zdá sa tak, že jeho zdravie je oveľa pevnejšie, keďže podniká viaceré oficiálne cesty a cestuje oveľa viac ako pred niekoľkými rokmi…

Zdroj: cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com