Šport

Surový útok na hlas z Tehelného poľa. Hlásateľ Slovana skončil v nemocnici, musí ísť na operáciu

Súčasťou Tehelného poľa je už dlhší čas aj hlásateľ Jakub Vrbinčík. Jeho hlas však počas posledného súboja Slovana Bratislava proti Ružomberku nezaznel. Dôvodom je konflikt, ktorý sa pre mladíka skončil zlomenou sánkou a pobytom v nemocnici. Aby toho nebolo málo, čaká ho operácia.

Vrbinský na sociálnej sieti informoval, že od mikrofónu si bude musieť naordinovať dlhú pauzu. K incidentu malo prísť z niekedy piatka na sobotu.

„Prvýkrát sa dnes stane, že nebudem hlásiť na novom Tehelnom poli a obavám sa, že to bude dlhšia prestávka, pretože mám zlomenú sánku a v utorok musím ísť na operáciu.

Som z toho neskutočne smutný, celý život som sníval o tom, ako budem hlásiť Slovan v Lige majstrov,“ napísal v príspevku, ktorý doplnil fotkou doráňanej tváre.

„Nikdy som nezmeškal zápas na novom Tehelnom poli a teraz toto. Spravím všetko čo sa dá, ale neviem, či prvý domáci zápas v Champions League stihnem.

O tom, že sa bojím takejto operácie, a že mám extrémne bolesti, len keď pijem vodu, ani nemusím hovoriť,“ dodal s tým, že pre bolesť nemôže ani rozprávať či telefonovať.

K útoku malo prísť nečakane počas zábavy v klube. „Včera som tancoval s kamarátkou a zrazu som dostal, bez výstrahy (vraj dokonca zbabelo odzadu) bombu na hlavu.

Človek by si ani nemyslel, že sa takýto bastard môže narodiť. Nechcem preháňať, ale prakticky ma mohol zabiť, keďže som nebol absolútne pripravený.

Keby ma trafil na spánok alebo niečo podobné…čo sa vďaka Bohu nestalo,“ opísal s tým, že od štvrtej ráno bol v nemocnici.

Situáciu odľahčil tým, že jeho tvár bude pripomínať známu postavu z komiksov.

„V utorok zo mňa idú spraviť Ironmana. Treba to trošku odľahčiť, ale do srandy mi nie je teda ani trošku.

Ale ja sa vrátim a budem si užívať ešte viac každý jeden zápas, ktorý budem, verím, môcť odhlásiť, pretože to milujem a vždy budem a neviem bez toho žiť,“ dodal na záver.

Pravda.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com