Slovensko

Šimkovičová vracia úder: Reaguje na kritiku opozície ohľadom jej služobnej cesty

Ministerka kultúry Martina Šimkovičová je momentálne na služobnej ceste. Od 12. do 17. 2. sa bude nachádzať v Spojených arabských emirátoch. Hoci konferencia v Abú Zabí trvá len tri dni, preč bude takmer týždeň, čo opozícia kritizovala. Šimkovičová sa však k celej situácii vyjadrila.

Šimkovičová je v Spojených arabských emirátoch kvôli konferencii organizácie UNESCO. Líder hnutia Slovensko Igor Matovič sa obáva, že tam bude skôr testovať miestne pláže. „Nevieme síce, prečo jej zahraničná cesta trvá až do 17. 2., ale to nám určite ozrejmí sama po návrate. My jej dovtedy zaželáme láskyplného Valentína za peniaze nás všetkých,“ vyhlásila exministerka kultúry Natália Milanová.

Na situáciu reagovala aj samotná ministerka. “Odcestovala som pracovne na konferenciu UNESCO, presne tak ako moja predchodkyňa Natália Milanová, ktorá sa zúčastnila rovnakej konferencie v Mexiku. Vtedy však jej osobne, Igorovi Matovičovi a médiám to neprekážalo a nikto nepísal o jej dovolenke v Mexiku. Rozumiem však tejto hystérii, využijú každú príležitosť na kritiku mojej osoby. Ak by som sa nechytila rozdeľovania dotačnej podpory, moja pracovná cesta by nebola témou kritiky, rovnako ako u pani Milanovej Mexiko.”

Zdroj: cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com