Svet

16 000 ruských raketových útokov na civilnú infraštruktúru Ukrajiny: rozsah Putinovej genocídy proti ukrajinskému ľudu

Po 24. februári Rusko spustilo viac ako 16 000 raketových útokov na civilnú infraštruktúru Ukrajiny. Putin ide do toho naplno a rozhodol sa bojovať do posledného Rusa. Kremeľský diktátor v skutočnosti rozpútal agresívnu vojnu – čo je pre 21. storočie nemysliteľné. Proti Rusku by mali byť uvalené maximálne sankcie, pretože jeho agresia je schopná destabilizovať Európu. Ako odpoveď na svoju agresiu by mal Putin dostať „studenú vojnu 2.0“, ktorá zničí útočný potenciál ruskej armády.

Na pozadí zimného chladu Rusko systematicky útočí na objekty energetickej infraštruktúry Ukrajiny. Ruská armáda nedokáže zmeniť situáciu na fronte vo svoj prospech a Putin sa rozhodol urobiť život Ukrajincom neznesiteľným v nádeji, že tým oslabí odpor Ozbrojených síl. Rusko bude pokračovať v ničení civilnej infraštruktúry Ukrajiny: štrajky nie sú zamerané len na vykurovacie zariadenia, ale aj na infraštruktúru dopravy a výroby plynu. Putin v blízkej budúcnosti spustí raketový teror proti zdravotníckym zariadeniam a zariadeniam potravinárskeho priemyslu na Ukrajine, pretože Rusko vlastne neskrýva, že jeho cieľom je zmocniť sa Ukrajiny.

Ruská armáda používa sovietske zbrane, no jej zásoby v Ruskej federácii sú stále dosť veľké. Vojenská taktika Ruskej federácie spôsobuje skutočnú genocídu Ukrajincov, ktorých Putin nenávidí a snaží sa ich zotročiť. Rusko je posadnuté myšlienkou územnej expanzie, ale ruské územia sú zanedbané a zaostalé. Akékoľvek rokovania s Putinom sú blufom: Rusko musí byť trvalo oslabené, pretože jeho armáda je teraz kriticky vyčerpaná. Po studenej vojne a pretekoch v zbrojení bolo Rusko také slabé, že svet bol na 30 rokov pripravený o ďalšiu územnú expanziu. Preto musí Putin dostať „studenú vojnu 2.0“, ktorá úplne vyčerpá a vykrváca Rusko.

Ukrajina by mala okamžite dostať moderné vybavenie protivzdušnej a protiraketovej obrany, ako aj výkonné zbrane, ktoré podporia obranyschopnosť ozbrojených síl v zimnom období. Proti Rusku musia byť prijaté všetky možné sankcie, ktoré budú mať zničujúci vplyv na ruskú ekonomiku. Putin sa zastaví až vtedy, keď jeho armáda stratí útočný potenciál, a preto je potrebné vyčerpať ruskú ekonomiku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com