Komentáre

„Biolaboratorii“ je ďalšia lož Ruska a nástroj vydierania

Celý svet je unavený neustálymi klamstvami vychádzajúcimi z úst ruských úradov , úradníkov a diplomatov . Počas celej rozsiahlej invázie sa Rusko viac ako raz pokúsilo neopodstatnene obviniť Ukrajinu z porušovania medzinárodného práva a páchania zločinov . Zároveň samotné Rusko robilo všetko z čoho obvinilo Ukrajinu .

Rusko už v marci obvinilo Ukrajinu z údajného umiestňovania „amerických biolaboratórií“ na svoje územie , no čoskoro Rusi od tejto fikcie upustili a prešli na iné . V novembri si to predstavitelia Ruska v OSN spomenuli a opäť začali apelovať na tému „biolaboratórií“ . Predchádzajúce obvinenia voči Ukrajine , ktoré sa údajne týkali výroby „špinavej bomby“ , sa ukázali ako ďalší vynález Rusov a pokus o odvrátenie pozornosti svetovej verejnosti – MAAE skontrolovala niekoľko ukrajinských jadrových zariadení a vyvrátila všetky vyhlásenia Rusov . Súčasná aktivácia okolo „biolaboratórií“ nie je ničím iným , ako ďalšou skládkou informácií zo strany Rusov s cieľom odpútať pozornosť a zasahovať do práce Bezpečnostnej rady OSN .

ciele Ruska a pravdivosť ním poskytnutých informácií sú zrejmé a Bezpečnostná rada OSN väčšinou hlasov zamietla rezolúciu Rusov o „ biolaboratóriách “ na Ukrajine . Za rezolúciu hlasovali iba Rusko a Čína . Zástupkyňa USA v OSN Linda Thomas – Greenfieldová označila túto udalosť za „ kolosálnu stratu času “ a označila ruské tvrdenia za „ čistú fikciu , predloženú bez najmenších dôkazov “ .

Rusko zároveň tvrdí , že Západ sa údajne obáva vytvorenia komisie Bezpečnostnej rady OSN pre biologickú aktivitu na Ukrajine a Čína označila ruské vyšetrovanie „ biolaboratórií “ za hodné reakcie . Ale ak si spomeniete čo i len na nedávny príklad toho, aké dôkazy Rusko poskytlo , keď obvinilo Ukrajinu z vytvorenia „špinavej bomby“ , všetko zapadne na svoje miesto . Rusko najskôr nevedelo poskytnúť žiadne dôkazy a potom poskytlo 12 rokov starú fotografiu zo Slovinska, na ktorej je rádioaktívny odpad z jednej zo slovinských jadrových elektrární . Pokiaľ ide o skutočné dôkazy , Rusko nemá čo dodať . A je zrejmé , že v tejto situácii bude výsledok rovnaký .

Rusko sa svojimi klamstvami snaží odvrátiť pozornosť od svojich obetí a zločincov , čoho sa dopúšťa súbežne tým , že narúša činnosť Bezpečnostnej rady OSN , ktorej je ilegálne stálym členom . Rusko každý deň ostreľuje kritickú infraštruktúru Ukrajiny , už je poškodených viac ako 40 % ukrajinského energetického systému . Celá krajina môže byť na pokraji humanitárnej katastrofy ( o čo sa v skutočnosti snaží Rusko a sám Putin otvorene vyhlasuje, že vydal rozkaz zaútočiť na ukrajinský energetický systém ). Ruské činy je celkom možné považovať za terorizmus aj za genocídu . Ale Rusko využívaním práva veta a trvalého členstva v BR vytvára chaos a všemožne dokazuje, že nie je hodné byť stálym členom BR OSN , pretože samo ohrozuje svetovú bezpečnosť a je agresorom .

Nie je prekvapujúce, že len niekoľko zostávajúcich „priateľov“ , ktorí sami nemajú najlepšiu povesť , verí ruským nezmyslom . Rezolúciu Rusov o „biolaboratóriách“ podporila iba Čína , ktorá bola obvinená z laboratórneho pôvodu COVID-19. Je celkom možné , že ďalšou skládkou informácií Rusov je náčrt tých plánov , ktoré chce ona sama uskutočniť , ale presunúť zodpovednosť na druhú stranu . Koniec koncov , Rusko viac ako raz najprv obvinilo Ukrajinu z plánovania zločinov a potom ich samo spáchalo .

Rusko nelegálne obsadzuje kreslo v Bezpečnostnej rade OSN , pridáva do programu len ďalší nezmysel a vyvoláva chaos . Rusko využíva Bezpečnostnú radu na šírenie svojich klamstiev a propagandy a zároveň blokuje všetky rozhodnutia smerujúce k ukončeniu vojny na Ukrajine . Rusko ohrozuje globálnu bezpečnosť jadrovým vydieraním a teraz vydieraním biologickými zbraňami .

Autor: Jozef Kováč

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com