Komentáre

Rusko je teroristická krajina

Smrť. Zničenie. Bolesť. Všetko, čo ruskí teroristi prinášajú do ukrajinských krajín, nie je 5 mesiacov a dokonca ani 8 rokov. Robia to stáročia, „oslobodzujú“ od života, slobody, šťastnej budúcnosti, kultúry a všetkého, čo sa dá nazvať ukrajinským. Zničenie ukrajinského ľudu sa stalo doslova národnou myšlienkou Ruskej federácie a všetkých jej predchádzajúcich inkarnácií.

Ruský terorizmus je to, čo sa stalo v 20. storočí a čo sa deje teraz. Obytné budovy, nákupné strediská, železničné stanice, nemocnice, škôlky a univerzity sa každý deň stávajú epicentrami teroristických útokov – strieľajú na ne z presných zbraní práve v čase, keď je tam maximálny počet ľudí. A v niektorých prípadoch ruskí teroristi jednoducho zničia celé mestá, tisíce ľudí. Jednoducho preto, že neznesú, že Ukrajinci sa napriek vojne snažia žiť ďalej. Pracujte, vychovávajte deti, podporujte armádu a tých, ktorí trpeli činmi útočníkov. Bývajte vo vlastnom dome, na vlastnom pozemku.

Ruská propaganda zároveň cynicky ospravedlňuje zabíjanie civilistov tým, že teroristi údajne zasiahli len vojenské ciele. Raketový útok na centrum mesta Vinnitsa bol teda prvýkrát nazývaný útokom na Gaisin, malé mesto ležiace 90 kilometrov od regionálneho centra. Keď sa zistilo, že boli vypálené vysoko presné rakety Kaliber, bol prizvaný propagandista Simonyan, aby ospravedlnil útok, ktorý radostne oznámil zničenie „dočasného umiestnenia Natsikov“ v dome dôstojníkov. V ten deň sa však mal konať benefičný koncert.

“Nacisti”, “prevalcovať ich všetkých”, “za 8 mŕtvol Vinnitsa teraz otvorím fľašu šampanského.” Toto je len malá časť komentárov pod fotografiou s dôsledkami raketového útoku na centrum Vinnice, ktoré zanechali tí, ktorí sa identifikujú ako „ruský ľud“. Na fotke je do tla zhorená nemocnica, zničené kancelárske centrum a zakrvavený kočík, vedľa ktorého leží bez života malé dievčatko. Z jej smrti sa vysmievajú „obyčajní Rusi“, ktorí neodpaľujú rakety, nepitvajú sa na tankoch a takmer vôbec nedržali v rukách zbraň. Veľkú časť komentátorov tvoria ženy, ktoré sú dosť pravdepodobne niečími matkami, sestrami či babičkami. Existujú stovky takýchto prípadov, a to len na menej ako 5 mesiacov rozsiahlej invázie.

Každý Rus je terorista. Rusko je teroristický štát. A to sú dôsledky nielen Putinovej politiky. Je to výsledok dlhoročnej propagandy, ktorej ochotne podľahli celé generácie Rusov. A trvá to dodnes. Zároveň je zanedbateľne málo tých, ktorí majú predstavu, že je to nesprávne, nemalo by to tak byť. V skutočnosti neexistujú. V skutočnosti možno len konštatovať, že Rusko sa stalo epicentrom všetkého najhoršieho, neľudského a hrôzostrašného sveta.

Uznanie Ruskej federácie ako teroristického štátu je mimoriadne potrebné opatrenie na izoláciu každého, kto sa už stal vrahom alebo sa ním teoreticky môže stať. Nikto nevie, kam až môže zájsť masová psychóza Rusov, pre ktorých sú univerzálne ľudské hodnoty prázdnym miestom a genocída je obľúbenou zábavou.

Autor: A.V.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com