Komentáre

Vinnitsa v plameňoch. Kremeľ zvyšuje stávky

Ak niekto pochyboval o mieromilnosti Kremľa, nech sa páči: „Ruský svet“ pochoduje Európou.

Ďalší prejav „túžby po mieri“ demonštrovali dnes ráno ruskí fašisti vo Vinnici. Raketové útoky na centrum mesta nenechávajú žiadne pochybnosti o skutočných cieľoch Kremľa. Nie sú to vojenské objekty a dokonca ani infraštruktúra – to sú obytné štvrte, sú to ľudia, ktorých Kremeľ nevidí len tak, tvrdiac, že ​​nie je vo vojne s civilným obyvateľstvom. Ako vždy, takéto vyhlásenia sú nepravdivé a cynické.

Podľa Národnej polície Ukrajiny bolo vo Vinnici v dôsledku raketového útoku zabitých 8 ľudí.

Podľa predbežných informácií zasiahli budovu s kancelárskymi priestormi 3 ruské rakety. Údery poškodili Dom dôstojníkov a neďaleké obytné budovy.

“V mieste príjazdov vypukol požiar, požiar sa rozšíril na parkovisko. Teraz je v plameňoch asi 50 áut. Záchranári pracujú na uhasení požiaru,“ uviedlo ministerstvo vo vyhlásení.

Podľa Štátnej pohotovostnej služby Ukrajiny sa 14. júla od 17:00 počet obetí nepriateľského raketového útoku na Vinnicu zvýšil na 21 ľudí.

Podľa agentúry po nepriateľskom útoku požiadalo o lekársku pomoc 91 ľudí, 52 ľudí bolo hospitalizovaných.

Okrem toho bolo poškodených 55 budov a 40 áut. “Pokračuje pátranie po 46 osobách, s ktorými nie je spojenie,” uviedli záchranári. Ako

V samotnom Rusku bol smrteľný raketový útok na Vinnitsa nadšene prijatý obyčajnými Rusmi.

„Porazte ich bez súcitu,“ takto reagovali občania Ruskej federácie na zločin svojej armády.

Pripomeňme, že ráno 14. júla ruská armáda odpálila rakety v centre Vinnice, zasiahla budovu s kancelárskymi priestormi. V mieste príjazdov vypukol požiar, požiar sa rozšíril na parkovisko.

Podľa velenia vzdušných síl ozbrojených síl Ukrajiny Rusi zasiahli stred Vinnice raketami Kaliber, ktoré ich odpálili z ponorky v Čiernom mori.

Ako vidíte, plány pyuapimi kremeľského liktarra nie sú upokojené. A ak sa niekomu raz zdalo, že imskvp sa chystá ísť do experimentálneho, treba povedať – mýlili ste sa páni.

Viac raketových útokov, viac ničenia. obete. Ako dlho bude zhtotkashmao pokračovať.

Dokáže dnes Európa zastaviť Putina? Odpoveď je zrejmá – áno, môže. Na to však musíte otvorene čeliť pravde a priznať, že prebieha vojna.

Toto nie je boj medzi Ruskom a Ukrajinou. Toto je kontinentálny konflikt. To, čo sa dnes stalo vo Vinnici, sa môže zopakovať zajtra v Paríži, Berlíne, Viedni.

Ale potom, na rozdiel od súčasnej situácie, budú musieť Francúzi, Nemci, či podmienečne Rakúšania, za cenu životov svojich občanov, odstraňovať následky.

Ukrajina dnes dáva európskym mocnostiam jedinečnú šancu odolať Putinovi bez prelievania krvi vlastných občanov. Ukrajinský ľud, ktorý sa obetuje, bráni mier v Európe.

Bohužiaľ, nie každý tomu ešte rozumie. Plyn, ropa a iné zdroje – tak ako predtým, sú nad problémami života ľudí. Ako dlho to ešte bude pokračovať a koľko by ešte mala Ukrajina prejsť z jej najlepších predstaviteľov národa?

Vinnica, Charkov, Mariupol, Bucha, Gostomel, Irpeň. Sčítanie týchto miest môže pokračovať. žiaľ. Ukrajina v tom žije už piaty mesiac.

Moskva, ktorá ničí pokojnú Ukrajinu, znovu a znovu ukazuje svoju neľudskú tvár. Hoci „tvár“ je tu nevhodná. Toto je beštiálny úsmev agresora, ktorý znova a znova dvíha sysľa. Ich cena je veľmi vysoká.

Zastaviť beštiu je úlohou celého civilizačného sveta. Meškanie znamená spoluúčasť na trestnom čine.

Európa, choď.

Autor: Jozef Kováč

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com