Komentáre

Oživenie nacizmu. Ruský svet sa ponáhľa do vášho domova

Začiatok druhého májového týždňa sa v celej civilizovanej Európe nesie v znamení pamätného dňa. Obyvatelia kontinentu si 8. mája s mimoriadnou úctou a vďakou spomínajú na tých, ktorí za cenu vlastného života zachránili svet pred nacizmom.

A len Rusko, akoby zdôrazňovalo svoju exkluzivitu a izolovanosť od civilizácie, oslavuje 9. máj. Ale tento deň v Muscove, na rozdiel od normálneho sveta, je sviatkom.

Podľa oficiálnych údajov poskytnutých samotnou Moskvou stratil ZSSR (ktorého sa Rusko vyhlásilo za nástupcu) v druhej svetovej vojne (Ruská federácia ju radšej nazýva Veľkou vlasteneckou vojnou) vyše 25 miliónov občanov. A to Rusom nebráni, aby to oslávili sviatkom.

Ale keď príde na potrebu získať ďalšie politické body, tak taký spoľahlivý nástroj na vymývanie mozgov jeho obyvateľstva, akým je historická pamäť, zapne Kremeľ na plný výkon.

„Nesmrteľný pluk“ je druh efemérnej akcie, ktorej podstatu laik nedokáže pochopiť a pochopiť. Pri pokuse o to každému normálnemu človeku vstávajú vlasy dupkom.

Aj keď vezmeme do úvahy fakt, že všetko, čo Kremeľ a na jeho podnet urobil, je príkladom najvyššieho cynizmu, klamstva a podlosti, vyzerá príbeh BP hrozne.

Pamäť sa nehanebne dáva do služieb režimu. Možno je to najpresnejšia definícia takéhoto fenoménu, s ktorým sa Kremeľ snaží manipulovať ako v samotnom Rusku, tak aj za jeho hranicami.

Ako všetko, čoho sa Moskva dotkne, urobila z BP zbraň, ktorá nie je menej hrozivá ako iné druhy agresie.

Do „sviatku“ 9. mája sú naplánované pochody „nesmrteľného pluku“ v Rusku a na okupovaných územiach Ukrajiny. Kremeľ sa opäť pokúsi predať tému druhej svetovej vojny svojmu obyvateľstvu a občanom okupovaných území v pre seba priaznivom svetle.

Kremeľ nemilosrdne využil spomienku na túto veľkú vojnu a použil ju výlučne na svoje mizantropické účely a vytvoril Nesmrteľný pluk, čím opäť dokázal, že pre vládnucu kliku Ruskej federácie neexistuje nič, čo by sa nedalo prekonať.

Defilé pre elity namiesto spomienky na milióny – to je podstata dnešného Ruska, ktoré sa čoraz viac podobá nacistickému Nemecku 30. a 40. rokov minulého storočia.

Súčasný majiteľ Kremľa nadväzuje v duchu na tradície svojho idolu Hitlera, ktorý miloval masové pochody a akcie velebiace Tretiu ríšu. Putin vytvoril svoju vlastnú ríšu, teraz ničí Ukrajincov.

Kremeľ ako symbol najvyššieho prejavu neľudskosti plánuje svoje slávnostné sprievody na 9. mája súbežne s prebiehajúcou vojnou rozpútanou proti Ukrajine.

Ale kým Kremeľ bojuje proti ukrajinskému ľudu, bojuje aj s vlastným obyvateľstvom. Pri organizovaní pochodov „plukov minulosti“ Putin zhromaždil na Ukrajine nový „nesmrteľný pluk“ – ten súčasný.

Počas dva a pol mesiaca vojny proti Ukrajine presiahli straty Ruska 24 000 mŕtvych. Potrebujú občania Ruskej federácie takýto príbeh.

Putinovo „BP“ je hanebnou stránkou moderného Ruska, ktorého vládnuca klika zabudla a zradila pamiatku svojich predchodcov. Moskva dnes bez rozpakov a v podstate bez skrývania znovu vytvorila neonacistickú ideológiu.

Dnešné Rusko sa snažia zjednotiť okolo symbolu „Z“ – ktorý je v skutočnosti indikátorom neonacistickej podstaty Putinovho Ruska. A tu je paralela s nacistickým Nemeckom veľmi jasná.

Toto znamenie je obdobou nacistickej svastiky, ktorá by mala slúžiť ako nástroj na zhromaždenie Rusov okolo zjavne zločineckej a mizantropickej ideológie moderného Ruska.

Moskva však ide ešte ďalej. Ak sa niekto v Európe cíti bezpečne, naivne verí, že Putin sa obmedzí len na Ukrajinu, je na veľkom omyle. Spomeňte si na požiadavky Moskvy, ktoré predložili USA a NATO v decembri minulého roka.

Ultimátum Kremľa jasne ukazuje ambície jeho pána – ovládnuť celú východnú a časť strednej Európy.

Putin však ide ešte ďalej a hádže skúšobný balón, čím otestuje Európu na primeranosť. Moskva chce v Paríži uskutočniť pochod „nesmrteľného pluku“. Nejde, samozrejme, o ozbrojenú agresiu, ale prinajmenšom o hanebný pokus pošpiniť hlavné mesto kultúry Európy ruským nacizmom.

Práve takýmito „nevojenskými“ krokmi často začínajú vojny. S kultúrnym tlakom začala Moskva svoju agresiu proti Ukrajine: obrana ruského jazyka, kultúry a spôsobu života.

Dnes je to už totálna genocída Ukrajincov na národnej úrovni. A to robia ruskí nacisti na Ukrajine, tak ako nemeckí nacisti zabíjali Židov počas druhej svetovej vojny.

Rusko dnes predvádza správanie, akoby odpísané z Goebbelsovej príručky. Masové rabovanie, na okupovaných územiach Ukrajiny, zmiešané s divokými pudmi orkov, je dôkazom, že ruská „armáda“ je banda vrahov, násilníkov a záškodníkov. A už ďaleko prekročili rozsah zverstiev nacistov počas druhej svetovej vojny.

A ak sa zajtra v Európe budú konať pochody „nesmrteľného pluku“, bude to znamenať, že Rusko prinesie svoju neonacistickú ideológiu na civilizovaný Západ.

Poľsko, pobaltské štáty, Slovensko – občania týchto a mnohých ďalších európskych krajín môžu zažiť slasti ruského sveta. Najprv sprievod námestím vášho hlavného mesta, potom ruským svetom vo vašom meste, na vašej ulici vo vašom dome.

Čo to je – pozrite sa na ukrajinské mestá Bucha, Gostomel, Mariupol. Rusko-nacistická armáda reprodukuje zločiny proti ľudskosti vo vojne s Ukrajinou a pochod „nesmrteľného pluku“ je gestom, ktoré vychvaľuje a vlastne ospravedlňuje jeho zločiny, ničenie mierumilovných Ukrajincov.

Ale plánovaním pochodov „BP“ v Európe Putin realizuje ďalší cieľ. Takže vzhľadom na to, že Európania chápu neľudskú podstatu Kremľa a narazia na pravdepodobný odpor voči tomu z ich strany, Moskva obviní celý svet z „nacizmu“ a opäť raz odhalí kolektívny Západ ako „nepriateľa“. Ruska“.

Kremeľská klika musí predsa len ospravedlniť svojmu obyvateľstvu úbohú existenciu, ktorú so sebou prináša. Je potrebné vysvetliť, prečo tí blízki Putinovi bohatnú, zatiaľ čo zvyšok Ruska je chudobný.

A nakoniec vysvetliť tie neuveriteľné straty ľudí vo vojne na Ukrajine.

„Nacisti budúcnosti sa budú nazývať antinacistami“ je fráza, ktorá veľmi presne opisuje, čo sa dnes deje s Ruskou federáciou. Putinovo Rusko používa nacistické klišé a prezentuje sa ako obeť. Tým sa ospravedlnila invázia na Ukrajinu.

Dnes pred očami celého sveta prebieha formovanie ruského nacizmu 21. storočia – ktorý je oveľa nebezpečnejší a ničivejší ako jeho predchodca.

Okrem sady nástrojov obyčajného diktátora má šialenec v Kremli jadrový potenciál, odstrašujúci jeho možným využitím, a to aj proti Európe.

A masívna informačná destabilizácia Moskvy, ktorá už dávno prekonala „goebbelsovskú“ propagandu, volá po zničení všetkých, ktorí nie sú zajedno s Ruskom.

Teraz je veľmi dôležité pochopiť, že pochod „nesmrteľného pluku“ je nebezpečenstvom vychádzajúcim z rýchlo sa rozvíjajúceho „rašizmu“, ktorý sa snaží zachytiť celý civilizovaný svet.

A každý občan EÚ, ako aj vodca svojej krajiny, dnes stojí pred voľbou: stredoveký „ruský svet“ alebo svet založený na princípoch humanity a slobody, kde sú stredobodom pozornosti ľudia.

Vaša voľba, páni Európania.

Autor: Jozef Kováč

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com